€ 70,99
  • vinkje Dit bouwpakket van Kibri wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Alternatieven
Omschrijving

Dit Kibri bouwpakket is geïnspireerd op de originele brouwerij Feldschlosschen uit Zwitserland. In dit voormalige fabrieksgebouw werd sinds het einde van de 19 eeuw tot aan de zestigere jaren bier gebrouwen.  Het uiterlijk van dit gebouw past perfect in een van de eerste modelspoortijdperken maar is ook prima inzetbaar in het tijdperk heden. De vormgeving van het gebouw is typisch voor een brouwerij. De grondstoffen liggen op de bovenste etage opgeslagen en gaan via het brouwproces richting de begane grond.

Specificaties
Specificaties
Noviteit: Nee
Modelspoor merk: Kibri
Schaal: H0 / 1:87
Tijdperk: Tijdperk: II 1920 - 1949
Gepatineerd model: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Lasercut model: Nee
Prijs: € 70,99
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Afmetingen: L 23,5 x B 21 x H 26 cm
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de Kibri H0 Brouwerij gebouw Feldschlosschen 39825 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de lever dag aangegeven voor zowel Nederland als België.

Besteld u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:Kibri H0 Brouwerij gebouw Feldschlosschen 39825
Uw beoordeling
Ja, ik wil de Kibri H0 Brouwerij gebouw Feldschlosschen 39825 kopen!
Deze wil ik
€ 70,99