Faller Vormmiddel, 560 g 171665

€ 46,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 2 stuks af te halen in de winkel.

U kent het vast wel. U heeft ooit eens een mooi tunnelportaal op de kop getikt en bent nu op zoek naar een tweede. Of u heeft een aantal figuren en wilt hier een aantal extra van. Nu is het natuurlijk erg makkelijk om een extra setje figuren of een nieuw tunnelportaal te kopen, maar wat als deze niet meer leverbaar zijn. Dan heeft u een probleem. 

De wat meer ervaren modelspoorbouwers zullen zeggen dat het eenvoudig op te lossen is door een mal te maken van siliconen en zo met giethars het model na te maken. Nu is dit natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. En dan hebben we de vraag hoe u aan de spullen komt nog niet eens beantwoord.

Dit kan veel eenvoudiger moet Faller gedacht hebben. Sinds enkele weken hebben zij namelijk het Faller vormmiddel op de markt gebracht. Dit vormmiddel is perfect te gebruiken als mal voor bijvoorbeeld tunnelportalen, figuren, trappen en andere kleine objecten. Bijkomend voordeel is dat het vormmiddel tot wel 35 keer opnieuw te gebruiken is door het materiaal te verhitten in de magnetron.

Hoe werkt het nieuwe Faller vormmiddel
Met het Faller vormmiddel maakt u van het object een mal. U wacht hierna 15 minuten totdat het vormmiddel is uitgehard. U heeft nu een mal gemaakt van het te kopiëren tunnelportaal figuur of ander object.

De keuze is nu aan u hoe u de mal gaat gebruiken. U kunt kiezen voor gips waarna het relatief eenvoudig is om nog kleine aanpassingen aan te brengen of voor de Faller giethars. Deze giethars is ideaal voor kleine modellen en hard binnen 45 minuten glashelder uit.

Na ongeveer een klein uurtje zijn de modellen klaar en kunt u deze uit de mal halen. Hierna is het aan u om deze te bewerken met verf of andere materialen.

Meer informatie
Merk: Faller
Noviteit: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Gepatineerd model: Nee
Lasercut model: Nee
Afmetingen: onbekend
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 46,99
EAN: 4104090716653
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Faller 171665?
E-mail direct de Faller specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Faller Vormmiddel, 560 g 171665 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1456 reviews.