ESU LokSound 5 NANO MKL DCC "leeg", met luidspreker 11x15mm 58923

€ 104,50
  • iDeal
  • vinkje Dit product van ESU wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.

Met de LokSound 5 Nano DCC is ESU erin geslaagd een aanzienlijk kleinere LokSound-decoder te ontwikkelen: met slechts 19,6 mm x 8,5 mm x 3,2 mm is het de kleinste LokSound-decoder die we ooit hebben gebouwd.

Deze decoder moet dus eigenlijk in alle locomotieven van de schalen N en TT kunnen worden ingebouwd. De LokSound 5 Nano DCC-decoder is een pure DCC-decoder met open kabeluiteinden voor gebruik op elke mogelijke interface. Deze dient u wel nog zelf aan de decoder te solderen. Voorzichtigheid en ervaring is hierin vereist. Deze ultieme nano decoder van ESU wordt geleverd met een 11 x 15 mm "suikerklontje"-luidspreker en een geluidscapsule-kit.

Bedrijfsmodi:
De LokSound 5 Nano is een "volbloed" DCC-decoder. 14 tot 128 snelheidsstappen zijn net zo natuurlijk als 2- en 4-cijferige adressen. Er kunnen maximaal 32 functies worden geactiveerd. Dankzij Rail-ComPlus® loggen de decoders volautomatisch in op een geschikt digitaal centrum.

Hij beheerst alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor met geschikte centrale units worden uitgelezen. Er zijn hulpregisters voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren.

Remsecties
De LokSound 5 Nano DCC-decoder herkent zowel de Märklin®-remsecties als de ZIMO® HLU/ZACK-commando's of het Lenz® ABC-systeem. Remmen met DCC-remmodules of met gelijkspanning is ook mogelijk. Hij stopt ook met een Selectrix®-remdiode. Een automatische pendeltrein ABC maakt automatisch pendelen tussen twee treinstations mogelijk. De LokSound 5 Nano DCC kan worden gebruikt op analoge gelijkstroomspoorwegen.

In analoog gebruik
De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft er niets ingesteld te worden. Geluid De LokSound 5 Nano DCC decoder kan tot 12 kanalen tegelijk afspelen. Elk kanaal kan worden opgelost met maximaal 16 bit / 31250 kHz en biedt HiFi-kwaliteit op uw systeem. Er is praktisch geen verschil met het origineel. Een klasse-D audio-eindversterker met een uitgangsvermogen tot 3W stuurt de luidsprekers aan, die een impedantie tussen 4 ohm en 32 ohm kunnen hebben. Een 128 Mbit geluidsgeheugen zorgt voor voldoende capaciteit. Het volume van alle individuele geluiden kan individueel worden aangepast. De superflexibele geluidsmotor zonder strakke planning maakt een prototypische simulatie van alle denkbare spoorvoertuigen mogelijk.

Functies
Ondanks zijn kleine formaat heeft de LokSound 5 Nano DCC 6 versterkte functie-uitgangen en een logisch niveau-uitgang als soldeerpad. Alle belangrijke lichtfuncties zijn beschikbaar. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden aangepast. De decoder is in staat om automatisch te duwen en te trekken bij het afkoppelen voor ROCO®, Krois® en Märklin-Telex® koppelingen Bellankermotoren zorgen voor een superstille werking - het typische "brom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling kan ook worden aangepast aan moeilijke gevallen met maximaal 10 CV's. Door de unieke "Autotune"-functie kan de decoder automatisch op de motor worden gekalibreerd. De LokSound 5 Nano DCC-decoder levert tot 0,75 A motorstroom.

bescherming
Uiteraard zijn de uitgangen beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk van uw decoder kunt genieten.

Deze decoder is alleen geschikt voor Marklin locomotieven.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 104,50
EAN: 4044645589236
Handleiding: Download PDF ESU 58923

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E58923?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de ESU LokSound 5 NANO MKL DCC "leeg", met luidspreker 11x15mm 58923 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2022
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 950 reviews.