Esu LokSound 5 Nano DCC "leeg", enkeldraads, met luidspreker 11x15 mm 58923

€ 109,49
  • iDeal
  • vinkje Dit product van ESU wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 4 stuks af te halen in de winkel.
Met de LokSound 5 Nano DCC is ESU erin geslaagd een nog kleinere LokSound-decoder te ontwikkelen: met slechts 19,6 mm x 8,5 mm x 3,2 mm is het de kleinste LokSound-decoder die we ooit hebben gebouwd. Het zou dus eigenlijk in alle voertuigen met nominale maten N en TT moeten worden gebruikt. De LokSound 5 Nano DCC-decoder is een pure DCC-decoder met open kabeluiteinden voor vrije bedrading of een E24-interface en wordt geleverd met een 11 x 15 mm "suikerklontje"-luidspreker en een bouwpakket met geluidscapsule.

Bedrijfsmodi
De LokSound 5 Nano is een "pure" DCC-decoder. 14 tot 128 snelheidsstappen zijn net zo natuurlijk als 2- en 4-cijferige adressen. Er kunnen maximaal 32 functies worden geactiveerd. Dankzij Rail-ComPlus® melden de decoders zich volautomatisch aan bij een geschikte digitale centrale.

Hij beheerst alle DCC-programmeermodes en dankzij RailCom® kunnen met de daarvoor bestemde centrales de CV-waarden op het hoofdspoor worden uitgelezen. Er zijn hulpregisters voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren.

De LokSound 5 Nano DCC-decoder herkent de Märklin®-remsecties evenals ZIMO® HLU / ZACK-commando's of het Lenz® ABC-systeem. Remmen met DCC-remmodules of met gelijkstroom is ook mogelijk. Daarnaast stopt hij ook met een Selectrix® remdiode. Een automatische pendeltrein ABC maakt automatisch pendelen tussen twee stations mogelijk. De LokSound 5 Nano DCC kan worden gebruikt op analoge DC-spoorwegen.

De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft er niets aangepast te worden.

Geluid
De LokSound 5 Nano DCC-decoder kan tot 12 kanalen tegelijk afspelen. Elk kanaal kan worden opgelost met maximaal 16 bits / 31250 kHz en biedt hifi-kwaliteit op uw systeem. Er is praktisch geen verschil met het origineel te horen. Een klasse-D audio eindversterker met een uitgangsvermogen tot 3W stuurt de luidsprekers aan, die een impedantie kunnen hebben tussen 4 ohm en 32 ohm. Een 128 Mbit geluidsgeheugen zorgt voor voldoende capaciteit. Alle individuele geluiden kunnen afzonderlijk in volume worden aangepast. De superflexibele sound engine zonder strak schema maakt de prototypische simulatie van alle denkbare railvoertuigen mogelijk.

Functies
Ondanks zijn kleine formaat heeft de LokSound 5 Nano DCC 6 versterkte functie-uitgangen en een logische niveau-uitgang als soldeerpad. Alle belangrijke lichtfuncties zijn aanwezig. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden aangepast. De decoder beheerst het automatisch in- en uitschakelen bij het ontkoppelen voor ROCO®-, Krois®- en Märklin-Telex®-koppelingen. Motorbesturing De motorbesturing van de LokSound 5 Nano DCC heeft een traploos instelbare PWM-klokfrequentie van 10 kHz tot 50 kHz, wat precies op Kernloze motoren zorgen voor een superstille werking - de typische "brom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling kan ook worden aangepast aan moeilijke gevallen tot 10 CV's. Met de unieke “Autotune”-functie kan de decoder automatisch worden gekalibreerd op de motor.

Bescherming
Uiteraard zijn de uitgangen beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw decoder.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: N / 1:160
Noviteit: Nee
Decoder interface: onbekend
sound: Met sounddecoder
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 109,49
EAN: 4044645589236
Handleiding: Download PDF ESU 58923

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E58923?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Esu LokSound 5 Nano DCC "leeg", enkeldraads, met luidspreker 11x15 mm 58923 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2022
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1220 reviews.