Esu LokSound 5 Fx DCC/MM/SX/M4 "leeg", 21MTC NEM660, met speaker 11x15mm 58219

€ 71,49
  • iDeal
  • vinkje Dit product van ESU wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 2 stuks af te halen in de winkel.
De LokSound 5 Fx is een bijzonder artikel binnen de LokSound-familie: hij heeft geen motoruitgang en is speciaal ontworpen voor gebruik in stuurstandwagens of wagons die geluid nodig hebben maar zelf geen motoraandrijving hebben. Door het motorgedeelte weg te laten, kan het nog steeds alle geluidskenmerken van de andere LokSound 5-leden bieden met een afmeting van slechts 21,5 mm x 15,5 mm.

LokSound 5 Fx-decoders worden aangeboden met een 8-pins interface volgens NEM652 of een 21MTC-interface en worden altijd geleverd met een 11 x 15 mm "suikerklontje" -luidspreker en geluidscapsulekit.

Bedrijfsmodi
Zoals alle gezinsleden is de LokSound 5 Fx een echte multiprotocol-decoder. Het kan het DCC-gegevensformaat aan, net als Motorola®, Selectrix® en M4. In het DCC-formaat zijn 14 tot 128 snelheidsstappen net zo natuurlijk als 2- en 4-cijferige adressen en tot 32 functies. Met behulp van RailComPlus®-technologie melden de decoders zich volautomatisch aan bij een geschikte digitale centrale.

Hij beheerst alle DCC-programmeermodi en kan zowel worden bestuurd als geprogrammeerd met compatibele digitale centrales: dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor worden uitgelezen met geschikte centrales. Er zijn hulpregisters voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren.

Motorola®-gebruikers profiteren van maximaal 28 snelheidsstappen met 255 adressen. Met drie extra Motorola®-adressen kunnen 16 functies worden geactiveerd. Een ingebouwde programmeermodus maakt herprogrammering ook mogelijk met de eerbiedwaardige Control Unit 6021.

Het M4-protocol maakt automatische aanmelding bij mfx®-compatibele bedieningspanelen mogelijk. De LokSound 5 Fx-decoder herkent de Märklin®-remsecties evenals ZIMO® HLU-remcommando's of het Lenz® ABC-systeem. Ook "remmen" met DCC-remmodules of met gelijkspanning is mogelijk. Daarnaast stopt hij ook met een Selectrix® remdiode. Een automatische pendeltrein ABC maakt automatisch pendelen tussen twee stations mogelijk.

De LokSound 5-decoder kan worden gebruikt op analoge DC- en AC-spoorwegen.

De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft er niets aangepast te worden.

Geluid
De LokSound 5 Fx-decoder kan tot 12 kanalen tegelijk afspelen. Elk kanaal kan worden opgelost met maximaal 16 bits / 31250 kHz en biedt hifi-kwaliteit op uw systeem. Er is praktisch geen verschil met het origineel te horen. Een klasse-D audio eindversterker met een uitgangsvermogen tot 3W stuurt de luidsprekers aan, die een impedantie kunnen hebben tussen 4 ohm en 32 ohm. Een 128 Mbit geluidsgeheugen zorgt voor voldoende capaciteit.

Alle individuele geluiden kunnen afzonderlijk in volume worden aangepast. De superflexibele sound engine zonder strak schema maakt de prototypische simulatie van alle denkbare railvoertuigen mogelijk. Daarom hebben we de LokSound 5 Fx uitgerust met 6 versterkte functie-uitgangen. In de versie met 21MTC-interface zijn er 6 extra uitgangen voor het aansturen van servo's of logische niveau-uitgangen. Alle belangrijke lichtfuncties zijn aanwezig. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden aangepast.

Motor controle
Hoewel de LokSound 5 Fx zelf geen motoruitgang heeft, "simuleert" hij er toch een. Deze dient ter synchronisatie met het motorvoertuig, waar idealiter een "volle" LokSound 5-decoder zijn werk doet. Dit zorgt er in het treinstel voor dat de remmen tegelijk piepen of dat de lampen tegelijk van rijrichting wisselen.

Powerpack
Indien gewenst kan een PowerPack op de LokSound 5 Fx worden aangesloten om vervuilde spoordelen te overbruggen.

Bescherming
Uiteraard zijn de uitgangen beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw decoder.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87
Noviteit: Nee
Decoder interface: 21MTC
sound: Met sounddecoder
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 71,49
EAN: 4044645582190
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E58219?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Esu LokSound 5 Fx DCC/MM/SX/M4 "leeg", 21MTC NEM660, met speaker 11x15mm 58219 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1434 reviews.