ESU LokPilot 5 micro Next18 DCC/MM/SX/M4 59818

€ 37,50
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 7 stuks af te halen in de winkel.

De LokPilot 5 micro is de kleinste decoder van de ESU familie. Dankzij het gebruik van subminiatuurcomponenten, 8-laags printplaten en de nieuwste productietechnologie is hij slechts 8,0 mm x 7,0 mm en heeft een dikte van slechts 2,4 mm of met condensator een dikte van: 2,9 mm).

Zo klein dat hij ook in zeer kleine locomotieven kan worden gebruikt en dus idealieter geschikt voor de schalen Z, N of TT. Ondanks de kleine afmetingen zijn er op de functionaliteit en robuustheid niet bespaard. Zeker in vergelijking met de grotere versies.

LokPilot 5 microdecoders worden aangeboden met alle gangbare interfaces. De variant met Next18 stekker zijn wat groter met een basisoppervlak van 13,0 mm x 9,2 mm. Deze Next18 decoders ondersteunen tevens het mfx®-compatibele M4-protocol.

LokPilot 5 decoders worden aangeboden met alle gangbare interfaces.

De LokPilot 5 micro is een echte multi-protocol decoder. Hij beheerst zowel het dataformaat DCC als Motorola®, Selectrix® en M4. In het DCC-formaat zijn 14 tot 128 snelheidsstappen net zo natuurlijk als 2- en 4-cijferige adressen en tot 32 functies. Dankzij RailComPlus® loggen de decoders volautomatisch in op een geschikt digitaal centrum.

Deze Next18 micro ESU decoder beheerst alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor met geschikte centrale units worden uitgelezen. Er zijn hulpregisters voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren.

Motorola®-gebruikers profiteren van maximaal 28 snelheidsniveaus met 255 adressen. Met drie extra Motorola®-adressen kunnen 16 functies worden geactiveerd. Een ingebouwde programmeermodus maakt ook herprogrammering met de eerbiedwaardige 6021 Control Unit mogelijk.

Deze variant met Next18 kan dankzij het M4-protocol ook automatisch inloggen op mfx®-compatibele bedieningspanelen mogelijk. Alle 32 mogelijke functietoetsen worden hier aangeboden.

Remsecties
De microdecoder LokPilot 5 herkent de Märklin®-remsecties, evenals ZIMO® HLU / ZACK-commando's of het Lenz® ABC-systeem. Remmen met DCC-remmodules of met gelijkspanning is ook mogelijk. Hij stopt ook met een Selectrix®-remdiode. Een automatische pendeltrein ABC maakt automatisch pendelen tussen twee treinstations mogelijk.

Analoog rijden
De LokPilot 5-decoder kan worden gebruikt op analoge gelijkstroombanen. De maximale snelheid is apart in te stellen. De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft er niets aangepast te worden.

Functies
We weten dat u wilt dat uw locomotieven in digitaal bedrijf zo realistisch mogelijk rijden. Daarom hebben we de LokPilot 5 micro uitgerust met een verbazingwekkend aantal functie-uitgangen. De varianten met 6- of 8-polige kabelboom bieden 4 versterkte functie-uitgangen met elk 180 mA uitgangsstroom en twee logische niveau-uitgangen voor servo's of Susi. De versies met Next18- of PluX16-interface hebben in totaal 6 versterkte uitgangen en twee logische uitgangen. Alle belangrijke lichtfuncties zijn beschikbaar. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden aangepast. De decoder is in staat om automatisch te duwen en te trekken bij het ontkoppelen voor ROCO®, Krois® en Telex® koppelingen.

Motor controle
De motorbesturing van de LokPilot 5 micro is weer fundamenteel verbeterd. Een variabel instelbare PWM-klokfrequentie van 10 kHz tot 50 kHz zorgt voor een superstille werking, vooral bij klokankermotoren - het typische "gebrom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling kan nu worden aangepast aan moeilijke gevallen met maximaal 10 CV's. Door de unieke "Autotune"-functie kan de decoder automatisch op de motor worden gekalibreerd. Met een motorstroom tot 0,75 A levert de LokPilot 5 microdecoder voldoende stroom voor de beoogde toepassingsscenario's.

operationele veiligheid
Indien gewenst kan een PowerPack op de LokPilot 5 micro worden aangesloten om vuile railsecties te overbruggen.

bescherming
Uiteraard zijn de motoruitgang en de functie-uitgangen beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk van uw decoder kunt genieten.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87
Noviteit: Nee
Decoder interface: Next 18
Voorraad: In voorraad
prijs: € 37,50
EAN: 4044645598184
Handleiding: Download PDF ESU 59818

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E59818?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

Nederland: +31 (0)85-201 9726
Belgie: +32 (0)78-486 607

BezorgingKunt u niet wachten totdat de ESU LokPilot 5 micro Next18 DCC/MM/SX/M4 59818 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2022
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 758 reviews.