Esu LokPilot 5 micro DCC, PluX16, Retail 59824

€ 37,49
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 3 stuks af te halen in de winkel.
De LokPilot 5 micro DCC is de "tweeling" van de LokPilot 5 micro. Met slechts 8,0 mm x 7,0 mm en een dikte van slechts 2,4 mm (op de condensator: 2,9 mm) zo klein dat hij ook in zeer kleine locomotieven van de nominale maten Z, N of TT past, is het een pure DCC Decoder. Dit gebrek aan flexibiliteit wordt echter beloond met een lagere prijs.

LokPilot 5 micro DCC-decoders worden aangeboden met alle gangbare interfaces. De varianten met Next18- of PluX16-interface zijn met een basisoppervlak van 13,0 mm x 9,2 mm iets groter, maar hebben 2 extra functie-uitgangen.

Bedrijfsmodi
De LokPilot 5 micro DCC is een "pure" DCC-decoder. 14 tot 128 snelheidsstappen zijn net zo natuurlijk als 2- en 4-cijferige adressen. Er kunnen maximaal 32 functies worden geactiveerd. Dankzij RailComPlus® melden de decoders zich volautomatisch aan bij een geschikte digitale centrale.

Hij beheerst alle DCC-programmeermodes en dankzij RailCom® kunnen met de daarvoor bestemde centrales de CV-waarden op het hoofdspoor worden uitgelezen. Er zijn hulpregisters voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren.

De LokPilot 5 micro DCC-decoder herkent de Märklin®-remsecties evenals ZIMO® HLU / ZACK-commando's of het Lenz® ABC-systeem. Remmen met DCC-remmodules of met gelijkstroom is ook mogelijk. Daarnaast stopt hij ook met een Selectrix® remdiode. Een automatische pendeltrein ABC maakt automatisch pendelen tussen twee stations mogelijk.

De LokPilot 5 DCC-decoder kan worden gebruikt op analoge DC-spoorwegen. De maximale snelheid is apart in te stellen.

De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft er niets aangepast te worden.

Functies
We weten dat u wilt dat uw locomotieven zo realistisch mogelijk zijn. Daarom hebben we de LokPilot 5 micro DCC uitgerust met een verbazingwekkend aantal functie-uitgangen. De varianten met een 6-pins of 8-pins kabelboom bieden 4 versterkte functie-uitgangen, elk met een uitgangsstroom van 180mA, evenals twee logische niveau-uitgangen voor servo's of Susi. De versies met Next18- of PluX16-interface hebben in totaal 6 versterkte uitgangen en twee logische niveau-uitgangen. Alle belangrijke lichtfuncties zijn aanwezig. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden aangepast. De decoder beheerst het automatisch in- en uitschakelen bij het ontkoppelen voor ROCO®, Krois® en Telex® koppelingen.

Motor controle
De motorbesturing van de LokPilot 5 micro DCC is opnieuw fundamenteel verbeterd. Een variabel instelbare PWM-klokfrequentie van 10 kHz tot 50 kHz zorgt voor een superstille werking, vooral bij kernloze motoren - de typische "brom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling kan nu worden aangepast aan moeilijke gevallen tot 10 CV's. Met de unieke “Autotune”-functie kan de decoder automatisch worden gekalibreerd op de motor. Met een motorstroom van maximaal 0,75 A levert de LokPilot 5 micro DCC-decoder voldoende stroom voor de beoogde toepassingsscenario's.

Powerpack
Desgewenst kan een PowerPack op de LokPilot 5 micro worden aangesloten om vervuilde spoordelen te overbruggen.

Bescherming
Uiteraard zijn de motoruitgang en de functie-uitgangen beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw decoder.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: N / 1:160
Noviteit: Nee
Decoder interface: Plux16
sound: Zonder sounddecoder
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 37,49
EAN: 4044645598245
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E59824?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Esu LokPilot 5 micro DCC, PluX16, Retail 59824 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1360 reviews.