Esu LokPilot 5 Fx micro DCC/MM/SX, Next18 59118

€ 40,49
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 2 stuks af te halen in de winkel.
De LokPilot 5 Fx micro en zijn "tweeling" LokPilot 5 Fx micro DCC is een extreem kleine functiedecoder met een voetafdruk van slechts 8,0 mm x 7,0 mm en een dikte van slechts 2,4 mm (bij de condensator: 2,9 mm). Het wordt gebruikt in alle voertuigen van de nominale grootte N tot H0 die geen aandrijving hebben maar toch lichteffecten of functies moeten kunnen schakelen.

LokPilot 5 Fx microdecoders worden altijd aangeboden met een 8-pins interface.

Bedrijfsmodi
De LokPilot 5 Fx micro is een echte multiprotocoldecoder. Net als Motorola® en Selectrix® kan hij het DCC-dataformaat aan. In het DCC-formaat zijn 14 tot 128 snelheidsstappen net zo natuurlijk als 2- en 4-cijferige adressen en tot 32 functies. Dankzij RailComPlus® melden de decoders zich volautomatisch aan bij een geschikte digitale centrale. Hij beheerst alle DCC-programmeermodes en dankzij RailCom® kunnen met de daarvoor bestemde centrales de CV-waarden op het hoofdspoor worden uitgelezen. Er zijn hulpregisters voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren. Motorola®-gebruikers profiteren van maximaal 28 snelheidsstappen met 255 adressen. Met drie extra Motorola®-adressen kunnen 16 functies worden geactiveerd. Een ingebouwde programmeermodus maakt herprogrammering ook mogelijk met de eerbiedwaardige Control Unit 6021.

De LokPilot 5 Fx DCC spreekt "alleen" het DCC-protocol, maar kan ook automatisch worden aangemeld bij de betreffende controlecentra met behulp van RailComPlus®.

De microdecoder LokPilot 5 Fx herkent de Märklin®-remsecties evenals ZIMO® HLU / ZACK-commando's of het Lenz® ABC-systeem. Remmen met DCC-remmodules of met gelijkstroom is ook mogelijk. Daarnaast stopt hij ook met een Selectrix® remdiode. Een automatische pendeltrein ABC maakt automatisch pendelen tussen twee stations mogelijk. Ook bij een functiedecoder is dit van belang om stuurstandrijtuig en motorrijtuig te kunnen synchroniseren.

De LokPilot 5 Fx-decoder kan worden gebruikt op analoge gelijkstroomspoorwegen.

De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft er niets aangepast te worden.

Functies
De LokPilot 5 Fx micro of LokPilot 5 Fx micro DCC is uitgerust met een verbazingwekkend aantal functie-uitgangen. Er zijn 6 versterkte functie-uitgangen, elk met een uitgangsstroom van 180mA, evenals twee logische niveau-uitgangen voor servo's of Susi. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden aangepast.

Powerpack
Indien gewenst kan een PowerPack worden aangesloten op de LokPilot 5 Fx micro en LokPilot 5 Fx micro DCC om vuile railsecties te overbruggen.

Bescherming
Uiteraard zijn de uitgangen beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw decoder.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: N / 1:160
Noviteit: Nee
Decoder interface: Next18
sound: Zonder sounddecoder
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 40,49
EAN: 4044645591185
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E59118?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Esu LokPilot 5 Fx micro DCC/MM/SX, Next18 59118 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops B.V. | KVK: 94234175 | BTW: NL866686149B01 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1547 reviews.