Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt . Lees hier meer.
SKU
5781
€ 77,99
  • vinkje Dit product van Busch wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Alternatieven
Omschrijving

Vanwege de grote vraag naar dit product is deze nu alvast vooruit te bestellen, levering zal plaatsvinden medio oktober 2017.

Met 12 verschillende realistische geluiden voor op uw modelspoorbaan. U moet hierbij denken aan geluid van een dorpskerk, stadskerk, klokkenspel, 2 Orgelgeluiden, Fanfarespel, Domklok en meer bekende klokkengeluiden.

De nieuwe realistic sound modules van Busch hebben elk 12 verschillende geluiden. 7 van deze geluiden kunnen via een knop, schakelaar, reed contact of relais ingeschakeld kunnen worden. Op deze manier wordt het dus mogelijk om spoorwegovergangen te voorzien van geluid, of vertrekinformatie af te laten spelen bij een binnenkomende trein etc. Wilt u meer variatie dan kunt u er zelfs voor kiezen om de verschillende geluiden geheel willekeurig af te laten spelen.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de gehele module digitaal via het DCC protocol digitaal te bedienen. Zodoende worden de mogelijkheden voor het laten horen van klanken, bellen, klokken en andere geluiden op uw modelspoorbaan eigenlijk eindeloos.

specificaties:
Voeding: 12-24 V = / 8-18 V ~
Stroomverbruik: max. 700 mA
Ingangen: 7 stuks
Uitgangsvermogen: max. 3 W (8 Ohm speaker)

Specificaties
Specificaties
Noviteit: Nee
Merk: Busch
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Tijdperk: Tijdperk: VI Heden
Gepatineerd model: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Lasercut model: Nee
Prijs: € 77,99
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Afmetingen: onbekend
Handleiding: Niet beschikbaar
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de Busch Realistisch modelspoor kerklok geluid 5781 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:Busch Realistisch modelspoor kerklok geluid 5781
Uw beoordeling
Ja, ik wil de Busch Realistisch modelspoor kerklok geluid 5781 kopen!
Deze wil ik
€ 77,99