€ 63,99
  • vinkje Dit bouwpakket van Busch wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Alternatieven
Omschrijving

Het perfecte huis voor in uw modelspoorlandschap. Dit huis van vakwerk kunt u ideaal plaatsen op het land of middenin het dorp. De woning met grote aanbouw aan de achterzijde valt met name op vanwege de bont gekleurde houten luiken.

Een aantal onderdelen van dit woonhuis van Busch bestaan uit echte houten onderdelen zoals het vakwerk, de kozijnen, de luiken en de deuren. Deze houten onderdelen zijn dankzij de nieuwe lasercuttechnologie perfect in de juiste maten gesneden.

Het inbouwen van verlichting zowel direct als achteraf is zeer eenvoudig.

Specificaties
Specificaties
Modelspoor merk: Busch
Schaal: H0 / 1:87
Tijdperk: Tijdperk: VI Heden
Gepatineerd model: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Lasercut model: Nee
Prijs: € 63,99
Moeilijkheidsgraad: Beginner
Afmetingen: 172 x 83 mm, Hoogte: 106 mm.
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de Busch H0 Woonhuis met aanbouw 1600 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Besteld u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:Busch H0 Woonhuis met aanbouw 1600
Uw beoordeling
Ja, ik wil de Busch H0 Woonhuis met aanbouw 1600 kopen!
Deze wil ik
€ 63,99