Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling iets langer duurt dan normaal.
SKU
1638
€ 54,99
  • vinkje Dit product van Busch wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Omschrijving

Model van een compacte rioolwaterzuiveringsinstallatie met pomphuis en voorzuiveringsinstallatie. Het uiterlijk van het fijne metselwerk wordt realistisch weergegeven in het gebouw. Alle delen zijn gekleurd afgewerkt. De ronde combipool bestaat uit een beluchtingstank met geïntegreerde sedimentatietank en de toegankelijke Räumer-brug.

Voor biologische opheldering wordt zuurstof aan het origineel toegevoegd of wordt het slib gezuiverd. De wateroppervlakken worden realistisch weergegeven in de verschillende vervuilingskleuren. Voorbereid voor installatie van binnenverlichting. Kit. Bouwgrootte: 75 x 61 mm, hoogte: 50 mm. Diameter bezem: 127 mm.

Specificaties
Specificaties
Merk: Busch
Schaal: H0 / 1:87
Tijdperk: Tijdperk: IV 1970 - 1990
Noviteit: Nee
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Resin bouwpakket: Nee
Gepatineerd model: Nee
Lasercut model: Ja
Afmetingen: Bouwgrootte: 75 x 61 mm, hoogte: 50 mm. Diameter: 127 mm.
Prijs: € 54,99
Handleiding: Niet beschikbaar
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de Busch H0 waterzuiveringsinstallatie 1638 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:Busch H0 waterzuiveringsinstallatie 1638
Uw beoordeling
Ja, ik wil de Busch H0 waterzuiveringsinstallatie 1638 kopen!
Deze wil ik
€ 54,99