Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt . Lees hier meer.
 1. De Faller bouwdoos voor de beginner

  De Faller bouwdoos voor de beginner

  Als beginnende modelspoorbouwer is het erg lastig om een begin te maken in deze leuke en veelzijdige hobby. Als u eenmaal een bouwpakket gevonden heeft dient meteen het volgende probleem zich aan. Hoe deze in elkaar te zetten zonder al te veel lijmvlekken en kapotte plastic onderdelen.

  Read more
 2. Modelspoor (statisch) gras aanbrengen

  Hoe breng ik het beste modelspoor gras en ander strooimateriaal aan op mijn baan?

  Strooimateriaal aanbrengenDe vraag hoe men het beste gras en ander strooimateriaal aan kan brengen op de modelspoorbaan komt regelmatig langs. Met name de vraag welke lijm er het beste gebruikt kan worden is iets dat veel modelspoorliefhebbers bezig houdt.

  Als ik de de vraag beantwoord, leg ik vaak niet alleen uit welke lijm ze hiervoor het beste kunnen gebruiken maar ook hoe ze nu het mooiste resultaat krijgen. Omdat vast niet iedereen deze vraag durft of wilt stellen zal ik op deze pagina het geheim van de smit uit de doeken doen. Want behoefte aan tips en trics is er in de modelspoorwereld altijd.

  Read more
 3. De 5 beste tips om rekening mee te houden bij een modelspoor ontwerp

  Modelspoorbaan ontwerpenBent u wel eens begonnen aan een modelspoorbaan waarbij u tijdens het bouwen al spijt had van het gekozen thema of sporenplan?

  Fallerstore neemt u mee aan de hand van een aantal handige tips. Dus begint u met het ontwerpen van een modelspoorbaan of heeft u plannen om helemaal opnieuw te beginnen dan is het belangrijk om rekening te houden met onze tips voor een perfect baanplan. Fallerstore heeft de 5 beste tips voor u op een rij gezet. Deze tips zorgen voor gegarandeerd veel plezier aan uw modelspoorbaan voor de aankomende jaren.

  Maak een lijst met wat u terug wilt zien op uw modelspoorbaan

  Read more