Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt . Lees hier meer.
 1. De drie manieren om de Faller rijdraad aan te brengen

  Welke 3 manieren zijn er om de Faller rijdraad aan te brengen.

  U heeft er vast wel eens over nagedacht om uw baan uit te breiden met het Faller Car System. Wellicht heeft u al een startset in uw bezit, maar ziet u er tegenop om de baan te installeren. Veruit het meeste werk van het Faller Car System is het maken van de baan en daarmee ook het aanbrengen van de rijdraad in het wegdek. Voor het aanbrengen van de rijdraad zijn er grofweg 3 manieren.

  - Laser Streets
  - Frezen
  - Opbouwmethode

  Read more
 2. Het verschil tussen het analoge en het digitale Car Systeem van Faller Deel 1

  Car System wegdek met rijdraadHet Faller Car Systeem Digitaal is volledig gebaseerd op het analoge Car System van Faller. Om de werking en het verschil te begrijpen is het dus van belang om te weten hoe het analoge systeem precies werkt. In drie blogartikkelen zullen we u in begrijpende taal het verschil tussen het Faller Car System Digitaal en het analoge systeem aan u uitleggen. Daarnaast zullen we dieper ingaan op de mogelijkheden van digitaal.

  Lees: Car System Analoog uitgelegd
  Lees: Car System Digitaal uitgelegd
  Lees: Car System:

  Read more
 3. Het verschil tussen het analoge en het digitale Car Systeem van Faller Deel 2

  Car System Digitaal met ontvangersHet Faller Car Systeem Digitaal is volledig gebaseerd op het analoge Car System van Faller. Om de werking en het verschil te begrijpen is het dus van belang om te weten hoe het analoge systeem precies werkt. In drie blogartikkelen zullen we u in begrijpende taal het verschil tussen het Faller Car System Digitaal en het analoge systeem aan u uitleggen. Daarnaast zullen we dieper ingaan op de mogelijkheden van digitaal.

  Lees: Car System Analoog uitgelegd
  Lees: Car System Digitaal uitgelegd
  Lees: Car System:

  Read more
 4. Hoe werkt het Faller Car System

  Faller Car System

  Faller heeft al enig jaren het Faller Car System in haar assortiment. Het Faller Car System is het systeem om auto's vrachtwagens, bussen en sinds 2014 zelfs een woonboot automatisch over uw modelbaan te laten rijden. Op deze manier komt uw modelbaan, naast uw eventuele modeltrein echt tot leven.

  Sinds de introductie van het Faller Car System zijn er vele updates geweest die inmiddels de mogelijkheden bijna eindeloos maken. Maar de grote vraag zeker voor de newbie op dit gebied blijft; hoe werkt het?

  Maar hoe werkt het systeem?

  Eigenlijk werkt het Faller Car System heel simpel. Op uw modelbaan of beter gezegd onder het wegdek ligt een rijdraad van ijzer. Alle voertuigen zijn uite

  Read more
 5. Het verschil tussen het analoge en het digitale Car Systeem van Faller Deel 3

  Car System Digitaal techniekHet Faller Car Systeem Digitaal is volledig gebaseerd op het analoge Car System van Faller. Om de werking en het verschil te begrijpen is het dus van belang om te weten hoe het analoge systeem precies werkt. In drie blogartikkelen zullen we u in begrijpende taal het verschil tussen het Faller Car System Digitaal en het analoge systeem aan u uitleggen. Daarnaast zullen we dieper ingaan op de mogelijkheden van digitaal.

  Lees: Car System Analoog uitgelegd
  Lees: Car System Digitaal uitgelegd
  Lees: Car System:

  Read more
 6. Car System Digitaal on tour

  Car System Digitaal on tour
  Ook in 2018 staan we weer op een aantal beurzen met onze Car System Digitaal demonstratiebaan. Hiermee kunnen we u alle mogelijkheden van dit digitale Car System van Faller kunnen laten zien. Bent u nieuwsgierig, kom dan gewoon gezellig langs. Halverwege oktober staan we op de modelspoorexpo in Leuven, eind november weer in Lisse en begin december op Houten digitaal.

  Modelspoorexpo Leuven (13 & 14 oktober 2018)
  Brabanthal Leuven
  Brabantlaan 1
  3001 Leuven
  Belgie

  Modelspoorbeurs Lisse (Zaterdag 24 november 2018)
  Hotel de Nagtegaal
  Heereweg 10
  2161AG Lisse
  Nederland

  Houten Digitaal (Zaterdag 8 december 2018)
  EXPO Houten
  Meidoornkade 24
  3992AE Houten
  Nederland

  Read more