Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt . Lees hier meer.
 1. Weatheren van Faller bouwpakketten

  Hoe maak je van je modelspoorbaan een waar plaatje, om je wat op weg te helpen met weatheren hebben we hier een aantal tips en trucs uiteengezet. Deze tips en trucs zijn een ideaal naslagwerk voor de gevorderde modelbouwer maar ook zeer handig voor de beginner.

  gebouwen en voertuigen weatheren

  Weatheren betekend in het engels verweeren. Weatheren is eigenlijk niets anders dan het verouderen van gebouwen, voertuigen of treinen. Je bent eigenlijk bezig met het vervuilen van gebouwen zodat ze er ouder uitzien. Bijkomend voordeel is dat ook de plasticlook van de gebouwen verdwijnt.

  Weatheren kun je op verschillende manieren doen, geen manier is goed of fout maar is afhankelijk van het door jou gewenste resultaat. Hieronder beschrijf ik in elk geval een manier van weatheren die ik al jaren op mijn eigen modelbaan gebruik.

  Wat heb je nodig voor weatheren:

  • verfspuit (airbrush)

  • kleine penselen

  Read more
 2. De leukste Faller huisjes voor de beginner

  Faller huisjesAls je begint met modelspoor dan begin je vaak in het klein. De Faller huisjes zijn hier uitermate voor geschikt, het aantal onderdelen vallen mee en ze zijn makkelijk in elkaar te zetten. Bij elk faller huisje zit een handige gebruiksaanwijzing met plaatjes die u stap voor stap helpt met het in elkaar zetten. Het enige wat u zelf nog moet toevoegen is eventueel verlichting en uiteraard de lijm voor het vastlijmen van de verschillende plastic onderdelen.

  De lijm voor het in elkaar zetten van de Faller huisjes.

  Betreffende de lijm om de faller huisjes in elkaar te zetten raden wij u de Faller Exp

  Read more
 3. Busch maakt een schitterend winterland mogelijk op uw modelspoorbaan

  Kerstversiering modelspoorbaan Busch

  Busch is al jaar en dag de nummer 1 als het gaat om het geven van een winterse sfeer aan uw modelspoorbaan of diorama.

  Busch heeft in de loop der jaren een aantal schitterende modellen en bouwpakketten op de markt gebracht die uw modelspoorbaan of diorama echt die winterse look en feel geeft. Ook als u niet een eigen modelspoorbaan of diorama heeft passen deze modellen echt perfect tijdens kerst onder of naast de boom.

  Een greep uit dit winterthema van Busch brengt ons bij kerstversiering voor in een winkelstraat of plein, verlichte kerstbomen en een heuse kerstmarkt.

  Gaat u voor meer detail op uw modelspoorbaan of diorama voorzie uw gebouwen dan van de kleine ijspegels van Busch.

  Read more