Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt . Lees hier meer.
 1. Coronacrisis: bezorging

  Zowel in Nederland als in Belgie zijn er door de overheid vergaande maatregelen getroffen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Deze beperkingen gelden niet voor de pakketbezorging. Het virus kan namelijk niet overgedragen worden via post of pakketten. Ook in Italië waar al langer beperkingen gelden worden de pakketten op dit moment nog gewoon bezorgd.

  Wel heeft PostNL een aantal maatregelen getroffen. De bezorger zal alle hygiëne richtlijnen volgen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Tevens zal de chauffeur van PostNL niet meer vragen om te tekenen voor uw pakket. De bezorger zal na uw akkoord zelf voor het pakket tekenen.

  Read more
 2. PIKO NS 1100 Electrische locomotief

  PIKO NS 1100 Electrische locomotief

  PIKO NS 1100 serie

  De NS 1100 serie, wellicht kent u m nog. Het was de locomotief die aan het begin heeft gestaan van het geelectrificeerde spoornet in Nederland. Het is dan ook de kult locomotief bij uitstek. PIKO heeft haar best gedaan om deze miniatuur replica in schaal 1:87 en 1:160 zo natuurgetrouw vorm te geven. We moeten zeggen, dit is PIKO absoluut gelukt.

   

  Read more