Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt . Lees hier meer.
 1. Wat is een booster precies?

  Wat als u wel een digitale centrale heeft maar nog geen Booster.

  Als u baan wel al gedigitaliseerd is maar nog niet is voorzien van een booster dan is dit waarschijnlijk een goed idee. Met een booster kunt u namelijk uw baan voorzien van meer power. Met een digitale centrale aangesloten op een standaard trafo kunt u een beperkt aantal treinen gelijktijdig rijden. Overschrijdt u dit aantal dan overbelast u de trafo en zal deze uitschakelen. Om dit te voorkomen heeft u een booster nodig.

  Read more
 2. Keerlus probleem oplossen met Uhlenbrock

  Keerlus probleem oplossen met Uhlenbrock

  De rijder van tweerail zal zijn hoofd er al meerdere keren over gebroken hebben. Het keerlus probleem. Helaas is hier niet altijd een eenvoudige oplossing voor. Je creëert namelijk simpel gezegd kortsluiting. Gelukkig rijden de meeste van ons tegenwoordig digitaal en is hier een handige oplossing voor bedacht.

  Read more
 3. Digitaal rijden geschikt voor iedereen

  Eindelijk van analoog naar digitaal zonder grote aanpassingen.

  Games On Track

  U heeft er vast wel eens over nagedacht om uw analoge baan om te bouwen naar digitaal. Vaak zal de hoeveelheid techniek en ingewikkelde termen u hiervan weerhouden. We hebben het dan nog niet eens over de kosten en de noodzaak om een groot gedeelte van uw spoorplan aan te passen.

  Computer gestuurd rijden is te ingewikkeld.

  Mocht u dat er allemaal wel voor over hebben dan wilt u waarschijnlijk computer gestuurd gaan rijden. Voor wie dit wel eens bekeken heeft weet dat dit nog niet zo eenvoudig is. De diverse software pakketten zoals Koploper en I-train zijn niet zo gebruiksvriendelijk. Op de verschillende forums zijn diverse verhalen te vinden waarvan de moed je in de schoenen zakt.

  Read more