Ammo MIG Weathering oilbrusher dark blue houder met kwast 10 ml 3504

€ 2,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 4 stuks af te halen in de winkel.
De nieuwe OILBRUSHER is het ultieme en revolutionaire modelleerproduct. OLIEBORSTELbevat olieverf van hoge kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor gebruik bij het modelleren, verdund tot de perfecte consistentie om rechtstreeks uit de pot aan te brengen. De dop heeft een exclusief ingebouwd, uiterst nauwkeurig penseel om de kleur rechtstreeks op uw model aan te brengen, zonder dat u de olieverf op een palet of een stuk karton hoeft te doen. Deze evolutie voorkomt dat de olie uitdroogt en onnodig product verspilt. Bovendien bevat de moderne container een dispenser-reinigingssysteem dat de overtollige verf van de borstel verwijdert en precies de juiste hoeveelheid in de punt achterlaat. Traditionele olieverftubes waren rommelig in gebruik en moeilijk te openen wanneer de olieverf opdroogt rond de dop waardoor deze vast ging zitten. Dit gebeurt niet met de OILBRUSHER, het is altijd schoon en altijd stabiel. Naast al deze voordelen bespaart dit revolutionaire ontwerp op de lange termijn ook product- en kostenbesparingen, vooral als je bedenkt dat OILBRUSHER goedkoper is dan traditionele olieverf op de markt.
Het OILBRUSHER- kleurenassortiment omvat de meest voorkomende tinten die in schaalmodellen worden gebruikt, waardoor onnodige tinten worden vermeden die anders meestal ongebruikt op de bank zouden blijven. Schilderen met olieverf was nog nooit zo leuk en eenvoudig. OILBRUSHER is uw olieverf met ingebouwde applicatorborstel; een uniek en exclusief AMMO- product.
Meer informatie
Merk: Ammo Mig Jimenez
Inhoud: 10 ml
Kleur: Blauw
Noviteit: Nee
verfbasis: oliebasis
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 2,99
EAN: 8432074035046
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Ammo Mig Jimenez MIG3504?
E-mail direct de Ammo Mig Jimenez specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Ammo MIG Weathering oilbrusher dark blue houder met kwast 10 ml 3504 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1434 reviews.