Ammo Mig Precisie pigmentpenseel nr 4 8704

€ 7,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.

De nieuwe serie penselen AMMO Precision Pigments zijn gemaakt met kort haar van de hoogste kwaliteit eindigend in een platte punt, en zijn speciaal ontworpen om de best mogelijke resultaten te verkrijgen bij het aanbrengen van pigmenten.

Bovendien is het haar zeer veerkrachtig en gemakkelijk schoon te maken. Deze nieuwe serie komt in twee verschillende maten: 4 en 8. De kwasten zijn eenvoudig te gebruiken: Voorzie de kwast gewoon met het gewenste pigment en breng het zoals gewoonlijk aan op het oppervlak van het model, of wrijf het pigment op het oppervlak om het te laten plakken zonder dat er een fixeermiddel nodig is. Hierdoor kunt u ook verschillende tonen mengen en mixen om vloeiende overgangen te creëren.

Deze penselen zijn het perfecte hulpmiddel voor het werken met AMMO's assortiment pigmenten. De veelzijdigheid en duurzaamheid van deze penselen maakt ze geschikt voor ander gebruik, zoals het creëren van texturen. U kunt texturen creëren door Extra Thin Cement A.MIG-2025 rechtstreeks op het plastic aan te brengen voordat u het oppervlak dept met het Precision Pigments-penseel. U kunt dezelfde techniek gebruiken tijdens het werken met Arming Putty - Acrylic Type A.MIG-2039 , Arming Putty - Classic A.MIG-2040 of antislippasta's.

Wat reiniging en onderhoud betreft, bieden we de nieuwe Long Live the Brushes A.MIG-8579- zeep aan, speciaal ontwikkeld voor het reinigen en verzorgen van penselen. Dit product verlengt de levensduur van de borstel aanzienlijk en kan worden gebruikt voor het reinigen van alle soorten verf, inclusief acryl, email, olie en stopverf.

Meer informatie
Merk: Ammo Mig Jimenez
penseeldikte: 4
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 7,99
EAN: 8432074087045
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Ammo Mig Jimenez MIG8704?
E-mail direct de Ammo Mig Jimenez specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Ammo Mig Precisie pigmentpenseel nr 4 8704 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1436 reviews.