Ammo Mig DIO Drybrush Medium Grijs 40 ml 0602

€ 3,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 3 stuks af te halen in de winkel.

De dry brush techniek is een ouderwetse techniek die al tientallen jaren door modelbouwers wordt gebruikt. Hiermee proberen we de driedimensionale uitstraling van de verschillende texturen en details van onze modellen te benadrukken. Vanwege zijn eenvoud en snelle toepassing werd het in de filmindustrie gebruikt om decors en modellen te schilderen. Jarenlang was het de meest gebruikte techniek door alle modelbouwers over de hele wereld. Hoewel er uiteindelijk andere nieuwe verweringstechnieken verschenen, wordt drybrushing nog steeds veel gebruikt voor diorama's, grondwerk, gebouwen, sciencefiction, wargames, fantasie, figuren en militaire voertuigen. Het is een veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken techniek die overtuigende effecten van volume, authentieke texturen en accentuerende details op elk model kan produceren.

Dry brush AMMO Mig verf

AMMO heeft speciaal voor drybrushing een nieuwe verfformule ontwikkeld met de ideale densiteit en specifieke eigenschappen die het de beste verfsoort maken voor deze techniek. De nieuwe DIO DRY BRUSH is de perfecte oplossing voor al die modelbouwers die houden van deze iconische techniek, misschien wel een van de eenvoudigste en meest effectieve verweringstechnieken. Gebruik gewoon een penseel van elke grootte, laad het met verf, droog het door het aan te raken door het op een stuk keukenpapier of een doek te wrijven om het overtollige te verwijderen, en breng het vervolgens aan door zachtjes op de details van uw model te wrijven. een gladde, uniforme structuur.

De DIO DRY BRUSH-kleurenlijn bestaat uit een reeks lichtere tinten om uw modellen een versleten look te geven, evenals donkere tinten, waaronder metallic-, roest- en chipping-tinten om een reeks dynamische effecten te creëren.

DIO DRY BRUSH-potten hebben een zeer brede mond om de introductie van alle soorten penseel te vergemakkelijken en bevatten kleur voor veel projecten. Daarnaast is de verf op waterbasis en makkelijk schoon te maken, niet giftig en geurloos. Deze kleuren drogen binnen enkele minuten zeer snel aan en worden niet aangetast door email- en oliewassingen.

De aanvraagmethode is heel eenvoudig en bestaat uit slechts drie eenvoudige stappen:

Dep het penseel rechtstreeks in de pot en laad het met een matige hoeveelheid verf. De speciaal ontworpen AMMO Mig drybrush penselen zijn te verkrijgen in de maten 2 (8700), 4 (8701), 6 (8702) en 8 (8703).

Verwijder de overtollige verf op een absorberend oppervlak.

Wrijf de borstel voorzichtig over de oppervlaktedetails van het model om ze te accentueren en het volume te vergroten.


Meer informatie
Merk: Ammo Mig Jimenez
Inhoud: 40 ml
Noviteit: Nee
verfbasis: waterbasis
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 3,99
EAN: 8432074006022
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Ammo Mig Jimenez MIG0602?
E-mail direct de Ammo Mig Jimenez specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Ammo Mig DIO Drybrush Medium Grijs 40 ml 0602 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1436 reviews.