Ammo Mig BOOK BUILDINGS. BASIC CONSTRUCTION PAINTING GUIDE ENG. MIG6135-M

€ 26,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.

Als er binnen de wereld van het stadslandschap één merk is dat zich onderscheidt van de andere, dan is het wel Miniart, met een enorme productcatalogus die vrijwel alle behoeften van de modelbouwer dekt. De auteur van deze gids, Jorge Porto del Corral, is een specialist in scenografie en diorama's en zal elke twijfel wegnemen die de modelbouwer kan hebben door elk van zijn processen uit te leggen, inclusief de montage, het schilderen en de set in een eenvoudige, praktische, en didactische manier om eventuele vragen op te lossen
kan ontstaan.

Deze gids is verdeeld in 4 hoofdstukken, te beginnen met een beschrijving van de basismaterialen en documentatie die nodig zijn om uw projecten voor te bereiden. In het tweede hoofdstuk gewijd aan montage worden verschillende voorbeelden van diorama's getoond met verschillende graden van complexiteit, van een eenvoudig en basisniveau tot geavanceerde detailleringstechnieken waarmee de lezer de diorama's kan aanpassen aan de smaak en behoeften van elke modelbouwer en elk onderwerp. Het derde hoofdstuk is gewijd aan schilderen en decoreren, waar we stappen, technieken en verschillende eenvoudige trucs zullen zien om een onberispelijke afwerking van al uw projecten te bereiken. En tot slot wordt een galerijhoofdstuk van de modellen voltooid met behulp van elk van de technieken en stappen die in deze handleiding zijn geleerd.

Kortom, dit boek is een complete gids met processen die duidelijk worden uitgelegd door middel van 160 pagina's en honderden stapsgewijze foto's van hoge kwaliteit, bestemd om een eenvoudig en praktisch hulpmiddel te zijn in de bibliotheek van de modelbouwer. Gericht op zowel modelbouwers die nieuw zijn in de wereld van diorama's, als degenen met meer ervaring die de volgende stappen willen zetten om hun projecten te verdiepen en te detailleren.

Meer informatie
Merk: Ammo Mig Jimenez
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 26,99
EAN: 8432074061359
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Ammo Mig Jimenez MIG6135-M?
E-mail direct de Ammo Mig Jimenez specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Ammo Mig BOOK BUILDINGS. BASIC CONSTRUCTION PAINTING GUIDE ENG. MIG6135-M bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2022
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1017 reviews.